KAYSERİ / MELİKGAZİ - Somuncubaba Anadolu İmam Hatip Lisesi

Meslek Tanıtım Günleri : Endüstri Mühendisliği

Meslek seçimi kişinin hayatında çok önemli bir dönüm noktasıdır. İnsan ömrünün üçte biri mesleki etkinliklerle geçmektedir. Öğrencilerimiz, kendini gerçekleştirme serüvenlerinin önemli bir aracı olan meslek seçimini daha sağlıklı bir şekilde yapabilmeleri için başlattığımız “Meslek Tanıtım Günleri” etkinliğinin ilkini gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Ders seçimi yapacak 10. Sınıflarımızın, hedeflerini daha somutlaştırmak isteyen sayısal 11. Sınıflarımızın ve sene sonunda sınava girip üniversite bölüm tercihi yapacak olan sayısal 12. sınıfımızın katıldığı programda konu başlığımız Endüstri Mühendisliği özelinde mühendislik bölümlediydi. Gerek akademik alanda gerekse özel sektörde tecrübe sahibi Endüstri Mühendisi Hasan BAYRAK Bey öğrencilerimize endüstri mühendisliği, mühendislik bölümleri okuma şartları, çalışma alanları, donanım özellikleri ile ilgili bilgiler verdi. Soru cevap etkinliği ile sonlandırdığımız programımız oldukça keyifli geçti.  Bizlere zaman ayıran ve deneyimlerini paylaşan Hasan BAYRAK Beye çok teşekkür ederiz. Bir dahaki Meslek Tanıtım Gününde görüşmek üzere .. ;)

12-05-202312-05-202312-05-202312-05-2023

Yayın: 12.05.2023 - Güncelleme: 12.05.2023 15:35 - Görüntülenme: 79